men bra att du inte berättat om dig själv

Demonerna kommer tillbaka då och då. De som berättar vad jag måste göra. Vad jag måste göra för att bli glad och lycklig. Jag vet ju innerst inne att de är demoner, men jag vill så gärna tänka att de är änglar utsända för att hjälpa mig på vägen. För jag hade ju inte sagt nej till hjälp, men jag vill inte acceptera hjälp. Jag kan själv! För det kan jag väl, eller? Jag vet vad jag vill och det vet demonerna också. Jag vill väl antagligen inte tillräckligt mycket just nu, för det händer inget. Och jag måste liksom kämpa för att få min vilja igenom. Men jag vet att jag är stark och att jag kan. För jag är ju bra. Vad som än händer är jag ju ändå bra och jag är fortfarande jag. Och jag är världsbäst. Tänk vad dessa orden kan vara lätta att skriva, men så svåra att faktiskt mena. 

jul och jag tänker att allt jag vill ha är dig

Det snöade för första gången idag och det bubblade i hela mig. Precis så som det bubblar i mig när jag den bästa låten av fina Timo. Bubbel bubbel typ. Och så fort jag tänker på honom bubblar det ännu mer. Och alla juliga dofter; kardemumma, kanel, apelsin, nejlikor osv osv, gör bubblet ännu mer omfattande. Så här är väl två bubbelfyllda julsånger, de bästa av dess slag.  
 

dumma deppdagar

Du vet den där deppdagen du antagligen har haft minst en gång. Idag var en sådan dag. När jag inte ville vara hemma för att jag var trött, utan för att jag inte orkade visa mig bland folk. När jag känner mig rätt klanderfull, ofräsch och ovettig. Det är inte kul. Och tankar snurrar i mitt huvud likt förvirrade humlor (inte getingar eller bin, humlor är sötare). Runt, runt utan styrsel och I can't make up my mind. Nu ska jag sluta tänka och sova till kvällen blir morgon, även om det utanför mitt fönster inte syns någon skillnad. Sen ska jag plåga mig (av resonliga skäl) genom en hel dag, från 8 till 23 tillsammans med en helt okej bra klass. Sen ska jag sova till kvällen blir morgon igen och hoppas på att snart kanske jag inte behöver plågas så mycket mer, men det kommer jag ju få göra längre än så.