Jag tänker inte låta en dålig dag dra ner mig igen

Idag har inte varit den bästa dagen. Jag har gjort alldeles för lite för att kunna kalla den lönsamm och jag har bara gjort 8 frågor av 24 i människans språk. Plus att jag har mycket annat plugg som jag inte heller har gjort. Dock så har jag ju haft en ganska härlig dag. Känner att jag måste bli mer seriös i mitt skolarbete nu. Kan inte bara strunta i att plugga hela tiden. Vill verkligen ha bra betyg till vintern och det kan jag bara få genom att lägga manken till. Nu har jag ju ingen häst att åka till heller. Jag har börjat träna en del, typ springa och styrketräna och yoga. Det känns bra faktiskt, men har inte riktigt fått in en rutin på det ännu. Tydligen tar det i alla fall tre veckor innan man kommit in i en ny rutin. Inte konstigt att det tar emot efter en vecka. Men jag har ju bestämt att jag vill få bättre kondition och då måste jag lägga manken till. Även här. 

The best season is here and it's bringing wonderful music

Jag kan ha åstadkommit den bästa spellistan någonsin. I alla fall som jag skapat. Eller, kanske inte, men en oerhört bra och höstig och mysig och fin spellista som gör regniga höstdagar lite lättare. Klicka på bilden nedan för att lyssna.

Rule number one, is that you gotta have fun

 Marina and the Diamonds' nya singel är riktigt bra. Många tror att den handlar om tjejer som "leker" med killars känslor, men så är inte fallet. Den handlar om en tjej som fått sitt hjärta krossat och som inte vill att det ska hända igen. Därför krossar hon killars hjärtan i stället. Den är "fin" och fastnar lätt, skulle kunna lyssna på den en hel dag tror jag.