om det vore så enkelt

Medan det i princip enda jag kan känna är "dö dö dö dö dö", plus lite lycka på grund av kvällens Håkan-spelning, finns det endast få saker som får mig på bättre humör; bra musik, fina pojkar och snygga kläder. Här är tio styck bra, fint och snyggt. 

Italien II

Då är jag på dag fyra. Vi tog bilen ner för de slingriga vägarna längs med bergssluttningarna och hamnade efter en stund på botten av dalen, där en grönblå flod rinner. Och så finns där en sådan här förtjusande bro, med ett så spännande namn som Djävulsbron. Det var tydligen så, sägs det, att bron gick sönder så många gånger att invånarna till slut bestämde sig för att ta hjälp av djävulen och en människa ska ha offrats. Gammal är den, det kändes nästan när man gick över de slitna stenarna. 
Sedan råkade vi hamna på ett sådant här ställe, även här med det fantastiska grönblå vattnet. Såg nästan ut som något tropiskt och inte så mycket italien. 
Nu är jag inte helt säker på om detta var just dagen efter, men ha överseende med att mitt minne är som en 65-årings plus värderar andra saker högre. Kommer i alla fall vilka bilder som hänger ihop. Denna dagen åkte vi till den oerhört gamla byn/lilla staden Barga, som även den ligger i dalen där vi bodde. Mycket var ju självklart ombyggt och så vidare, men någonting i gatustenarna viskade till oss om svunna tider. 
finaste föräldrarna i vida världen. 

Tá tú i ngach áit agus áit ar bith

Som om
Som om jag inte tänker på dig hela tiden
Som om jag inte vill glömma bort din existens
Som om du inte är för bra för att vara sann
Som om
 
Som om inte alla känner sig som skit ibland
Som om jag är ensam om allt det här
Som om jag inte vet att allt kommer ordna sig
Som om
 
Som om tekoppar och internet är som en pojkes omfamning
Som om jag inte alls vill skrika rakt ut
Som om det inte alls känns hopplöst och jävligt
Som om jag inte vill ha dig här precis just nu
Som om