Don't want to give this up, you know that this could be something

Mitt liv är så ointressant. Dagarna är enformiga och det jag gör är att jobba, i princip. Dock är detta inte sant, för jag har inget emot hur min vardag ser ut egentligen. Men utåt sett skulle den mest troligt uppfattas som sådan. Ointressant. Ett ord som lätt skulle kunna beskriva hela min existens, vid tal med en person som inte känner mig. 
 
I alla fall, så hade jag faktiskt tänkt att börja skriva lite mer här. Lite mer egna bilder också kanske, som en riktig blogg. Jag är så fruktansvärt dålig på hela detta bloggkoncept, men jag skulle så gärna vilja vara bättre på det. Men för tillfället har jag inget riktigt att dela med mig av, förutom några instagrambilder. 
Först har vi fyra bilder från när jag var i Paris för några veckor sedan. Nummer 1 visar en slumpmässig gata. Nummer 2 är utanför underbara Shakespeare and Company. Nummer 3 är från en brunch på Le Pain Quotidien. Nummer 4 är från Louvren, som jag blev kär i.
 En frukost från en tisdag då jag kände mig oövervinnerlig och att inga patriarkala samhällsstrukturer kunde få mig att känna mig mindre än vad jag är. 
 En selfie från en söndag då jag kände mig lite fin för en gångs skull.
 Från idag, då jag äntligen fick en bild på babyigelkotten Albin som bor i vår trädgård. Han är albino och supersöt!
 Kom ihåg mig?