One of these mornings, you're going to rise up singing. Then you'll spread your wings and you'll take to the sky.

Jag är egentligen inget superfan av sommaren och all denna olidliga värme som omsluter oss alla. Men det finns ändå vissa saker som är fantastiskt trevliga och som endast går att uppleva på just sommaren. 
[1][2][3][4][5]
1. Att läsa en hel dag i skuggan under ett träd. Finns inget bättre än att förloras i en bokvärld på just sommaren. När jag var mindre levde jag efter en enda princip; den enda lektyren som fick läsas under sommaren var hästböcker. Det var oerhört länge sedan jag läste en hästbok, men ibland tänker jag på den där principen. Hur jag levde mig in i berättelserna om flickorna med deras hästar och alla sommaräventyr de var med om. Åh, dessa tider!

2. Dundergoda frukostar som en tagit tid på sig att skapa. Dessa avnjuter man helst ute på altanen/balkongen/i trädgården eller annat valfritt uteställe. Min favoritfrukost är grekisk yoghurt med olika tillbehör, samt en kopp te.
 
3. Sommarkvällar. Oslagbara, då värmen med ens är uthärdlig och hela världen sätts i brand. Just den där brinnande orangea färgen är då en favorit, bredvid de vackra skogsgrön och marinblå. 

4. Utflykter, både hemavid och lite längre bort. Spelar ingen roll hur vädret är, landskapet som breder ut sig framför är alltid hänförande vilket fall som helst. I år har jag inte varit på så många utflykter, då jag har jobbat så mycket, men det hade varit trevligt att hinna med någon innan skolan och sista gymnasieåret börjar. 

5. Havet. Detta älskade blå. Jag är inte överförtjust i att bada och jag blir lätt sjösjuk till sjöss, men vad gör väl det när jag får upptäcka det som innehar den mesta mystiken på hela vår jord. Och havet på sommaren, det är då det är bäst. 
 Kom ihåg mig?