Serier att uppslukas av

Jag gjorde förra året en liten lista på serier jag kikar på och såg att den inte riktigt stämmer längre. Så, eftersom ni som läser mina lilla blogg trånar (läs: inte bryr er över huvud taget) efter en sådan lista, så ska ni självklart få det. 
 
 
Först ut, Teen Wolf, som var med på förra också. Men så bra ju. Scott är ju en varulv i tonåren och utöver vanliga tonårsprylar, måste han även kämpa mot sin insikt att döda och skydda sina vänner från kraftfulla fiender. Första säsongen är super-b, men lovar att den är bra. Lovar. Titta om... ja, bara titta. 
Förra gången var Arrow nykomling som jag inte sett på så länge, men som ni ser så finns den kvar. Och det betyder ju att den är bra. Oliver Queen är ju en superrik badass hjälteskurk (beror på vem en frågar) som försöker rädda sin stad från inte lika snälla skurkar. Mycket mer än så, men bra i vilket fall som helst. Titta om du inte har något emot action i (super)hjälteanda. 
Min favorit för tillfället (vem försöker jag lura? all time favorite ju) är My Mad Fat Diary. Handlar om Rae som precis kommit hem från sin vistelse på ett psykhem. Hon träffar på barndomsvännen Chloe och får hänga med henne och hennes vänner. Och så händer en massa saker. Jag älskar, älskar, älskar den för den har allt som behövs för perfektion. Alla borde se den. (plus att Finn är guds gåva till mänskligheten)
Reign. Lite lustigt egentligen, för jag hittade den genom en tidning och tänkte i princip "fin klänning" och så tittade jag på första avsnittet. Well, nu är jag fast. Som du ser, klänningarna är fantastiska. Men den är bra också! Den utspelar sig på 1500-talet i Frankrike, där en får följa Mary Queen of Scotland genom intriger och mord. Mycket bra, särskilt för historietöntar som jag. (Mary har ju funnits på riktigt och regerat över Scotland från väldigt ung ålder, girlpower.)
Började kika på That 70s Show efter en favoritblogg tipsade om den, och vad kan jag säga? Jag har aldrig skrattat såhär mycket åt någonting videobaserat förut. Helt underbar. Den handlar om några ungdomar som går igenom det de flesta ungdomar går igenom, men under 70-talet. Se se se! 
Awkward lever upp till sitt namn gång på gång på gång och jag skäms så för deras skull ibland. Men den är bra och rolig. Jenna kan inte riktigt bestämma sig vem hon är och hennes pojkvän är supersnygg och så vidare. Se om du vill känna att dina egna misstag kanske inte är så farliga ändå. 
Om några veckor kommer Game of Thrones äntligen tillbaka igen! Fjärde säsongen och jag har längtat i nästan ett helt år. Vet inte ens hur jag ska beskriva, men det är liksom typ medeltid men ändå inte. Fantasy är det väl i alla fall. Jag tror att antingen tycker en om den mycket eller inte alls. Men testa. 
 
Oops, det blev lite långt typ. Och ytterst ointressant. Kom ihåg mig?